Изберете вашата държава и език
 
1 авг. 2018

Нова формула на консервираните (мокри) храни Брит със 100% месо. Вижте какво са променили.

news-image

Всички знаем, че кучетата са любители на месото и само при миризмата на отворената консерва  са готови да излапат всичко.  Brit прави изцяло нова селекция от специално подбрано свежо месо и разнообразни видове, за да задоволи вкуса на всеки домашен любимец.

Подготвяйки новата серия консервирана храна, Brit решиха да заложат само на един вид месо в опаковка - моно протеин, защото това е гаранция за лесното му приемане от организма и ограничаване на алергичните реакции.  За да има за всеки домашен любимец по нещо, новата мокра храна се разделя на две категории- моно протеин консерви ( изцяло един вид месо) и комбинация от месо и пастет в една консерва.

Консервите с моно протеин са идеални за капризни кучеата, за животни с проблемно храносмилане, както и чести алергични реакции и нетолерантност към  повечето храни. За това спомага освен изборът на един вид месо, така и липсата на пилешко месо, което често може да се окаже алерген за четириногите ни приятели. В храната НЕ се съдържа никаква СОЯ, ГМО, глутен или консерванти.  Освен за здравословната част, Brit са се погрижили да има и разнообразие в моно протеин консервите-  може да избирате между следните видове:

  • 100%  един вид месо- телешко, агнешко, пуешко и  заешко;
  • 100% един вид месо + ориз или сладък картоф-  агне и ориз, телешко и ориз и сьомга с картофи, пуйка с картофи.

Другата селекция на консерви е изцяло разработена за всяко куче, за всеки ден. Вкусна, различна и свежа- това е серията пастет и месо. Тук Brit залагат на комбинация от чисто месо, което е смляно на пастет и цели парченца дреболийки в него- дробчета, език, сърчица.За финал на рецептата добавят щипка масло от сьомга, което подхранва козината на кучето. В тези консерви НЯМА зърнени култури, СОЯ, ГМО. Отново има огромно разнообразие на вкусове, по един за всеки ден от седмицата + специална консерва за малки кученца. Може да изберете между 9 вида консерви от серията пастет и месо:

  • пилешко, телешко, заешко, пуешко, патешко, еленско, агнешко и сьомга;
  • за малки кученца с пилешко и пуешко.

Със сигурност Вашето куче ще остане доволно, ако решите да го поглезите с някой от всички видове. Според спецификата на любимеца Ви преценете коя консерва е за него и се уверете в качетсвото на продукта.

Виското качеството на продуктите, които давате на вашите любимци за предпоставка за дълъг и здравословен живот.  Новите консерви може да разгледате  тук

Petmall – Защото те ни правят по-добри!

newsletter-image