Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Регулярна доставка
Регулярна доставка
19.05.2022

„О, не! Забравих да взема храна за кучето!”
Случва ли ви се да забравите покрай всички задачи да вземете храна за домашния любимец или да установите, че пакета с храната е празен, а не сте забелязали навреме?

Любимите ни животни не заслужават да стоят гладни, но стопаните не сме безгрешни :)

Позволете екипа на Petmall.bg да ви доставяме любимата храна и лакомства регулярно, в точно определен от вас ден, за да не ви се налага никога повече да се притеснявате.

Направете си месечен абонамент – получавайте регулярни доставки на любимите  продукти и получавайте 15% отстъпка от стойността на поръчката - ВИНАГИ!

Абонирайте се за регулярни доставки на определени от вас храни и лакомства, за да не се налага да помните. За Ваше удобство може да се абонирате, като изберете дали искате доставките на определен брой седмици или веднъж месечно. 

Лесно планиране!

Гъвкавост при избора на период!

Лесно заявяване!

Лесно отказване от абонамента!

 

Как да заявите регулярна доставка?

Влезте на сайта ни: www.petmall.bg

Влезте в профила си или си направете такъв, ако все още нямате

Избирате между всички продукти обозначени с икона под цената за “регулярна доставка”

Завършвайки поръчката, отидете в полето “Абонамент за регулярна доставка” и отбележете желанието си да получавате такава.

След това изберете на какъв период бихте желали да получавате доставките. Може да изберете от всяка седмица до на всеки 5 седмици

Ако изберете да вземете продуктите от наш магазин, получавате допълнителни 5% отстъпка от цената.

Доставката на продукти над 79лв.е напълно безплатна.

За да е валидна заявката ви, плащането се прави само с карта.

ГОТОВО!

 

Как става заплащането?

Заплащането става единствено с карта.

 

Предварително ли се теглят пари от картата?

Сумата се изтегля единствено в периода, в който наближава доставката ви, но не и за повече от една предстояща доставка. При желание за изключване на абонамента, няма да ви бъдат вземани допълнителни средства.

 

Как да се откажа от абонамент?

Влизайки в профила си, вие имате отделна секция, в която може да виждате какви са продуктите от абонамента ви и какъв е периода на доставка. От там може да променяте абсолютно всички критерии, както и да решите да се откажете от абонамента си.

 

Ако продукта не е наличен, когато е периода за доставка?

Чрез Вашия абонамент, ние можем също да направим предварително планиране на количествата. Все пак има вероятност продукта да не е наличен при генерирането на поръчката Ви. Ако това е така, ние ще се свържем с Вас, за да Ви увдомим кога очакваме доставка или да Ви предложим друг, подходящ продукт.

 

Още публикации
Взимане от магазин с ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА!
20.10.2023
Взимане от магазин с ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА!
Знаете ли, че при всяка направена от вас поръчка, която идвате да вземете лично в един от ТРИНАДЕСЕТТЕ ни физически магазини в София, получавате ЦЕЛИ 5% допълнително от крайната сума? Ето и как став...
НОВО КУЧЕ У ДОМА! ПОДАРЪК за здравословен старт
16.01.2023
НОВО КУЧЕ У ДОМА! ПОДАРЪК за здравословен старт
Petmall.bg е верен приятел на Вас и Вашият домашен любимец от първия ден заедно! Кученцето ви си е намерило ЧОВЕКА, а вие своят НАЙ-ДОБЪР приятел!        За да отпразн...
Да се направим на животни!
18.04.2022
Да се направим на животни!
Абонирай се за общността ни! Petmall.bg е най-големият онлайн магазин за храни, лакомства и аксесоари за домашни любимци!  Видя ли, че Petmall.bg има и свой собствен филтър за снимки във Vib...
Вземете 20% отстъпка от всяка поръчка с новия ни метод за плащане – NewPay!
23.03.2022
Вземете 20% отстъпка от всяка поръчка с новия ни метод за плащане – NewPay!
  Вече всички наши клиенти могат да се възползват от новия начин за плащане, който предлагаме, а именно Вземи сега, плати по-късно с NewPay. И за да е всичко още по-хубаво, до 20.06.2022 г. вс...
autoship-image

Абонамент регулярна доставка